Rick Das, beslissend voor VELO.

Gedeelde koppositie voor VELO

VELO is na twee speelronden één van de vier ploegen van de afdeling met de maximale buit van zes punten. De Wateringers moeten op doelsaldo alleen SV Den Hoorn voor zich dulden. Rick Das besliste de uitwedstrijd tegen Valken'68 in het voordeel van VELO, dat net als tegen VUC op de openingsdag de eigen defensie gesloten hield.
Op slag van rust werd de brilstand doorbroken. Een afgeslagen vrije trap werd door Joey Kouters opnieuw ingebracht voor het doel waar Rick Das eerder bij de bal was dan de Valken-doelman en het speeltuig in het lege doel kopte: 0-1.
In de tweede helft was Abel Dries als vervanger voor Tony van den IJssel, de aangever bij een doelpoging van Irshan Jagbandhan, maar de doelman wist tot hoekschop te verwerken. Valken'68 drong eveneens aan en pas na het overleven van zeven minuten extra tijd kon VELO de tweede zege bijschrijven. Zaterdag ontvangt VELO aan de Noordweg DSO.