Duurzaamheidsplein bij Biersteker

Wil je thuis verduurzamen of geïnspireerd worden om 'groener' te leven? Bezoek dan het Duurzaamheidsplein bij Biersteker op zaterdag 8 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur. Toegang is gratis. 

Ter ere van de Dag van de Duurzaamheid wordt er een inspiratiemarkt georganiseerd waar Westlanders zich kunnen oriënteren en inspireren om duurzamer te leven in de breedste zin van het woord. Tijdens de markt presenteren Westlandse bedrijven en organisaties zich aan het publiek. Daarnaast worden er rondleidingen gegeven in het duurzame bedrijfspand van Biersteker. 

Naast veel informatie kun je een regenton winnen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Westland Woont Duurzaam om kans te maken. Ook is er voor de eerste honderd bezoekers een zakje met gratis bloembollen op te halen bij de stand van Steenbreek.

Deelnemers en activiteiten zijn: Groen Overleven met de Westlandse Energiecoaches, Energie Advies aan huis, Stichting Steenbreek (gratis bloembollen voor de eerste 100 bezoekers), CollAction, Repaircafé , Acer Hoveniers, Justnimbus, Kinderactiviteit, Natuurlijk Westland (bijenhotel maken), Weverling Groenproviders, Verkade Klimaat, HR Solar, Duurzaam Gefinancierd, Clean Up Team Westland, Boeregoed, Rabobank en rondleidingen bij Biersteker.

Biersteker Dak-, Gevel en Bouwtechniek is te vinden aan de Boswoning 4 in Honselersdijk. Toegang is gratis. Meer informatie over het event is te vinden op www.westlandwoontduurzaam.nl/events.