Afbeelding
(Foto: Monsterse Reddingsbrigade)

Veel bezoekers voor open dag KNRM & Reddingsbrigade

Algemeen

Afgelopen zaterdag 30 april openden KNRM Ter Heijde en de Monsterse Reddingsbrigade gezamenlijk hun deuren, dit trok veel nieuwsgierige bezoekers naar Ter Heijde. Voor beide organisaties was het na twee jaar afwezigheid een zeer geslaagde open dag.

Gezellig druk

Het heerlijke weer zorgde voor veel toeloop naar Ter Heijde, het was dan ook de hele dag gezellig druk. Mario Nederpelt van de Monsterse Reddingsbrigade: “Ik durf wel te zeggen dat dit voor ons de meest succesvolle open dag was in jaren, met een hogere opkomst dan van te voren gedacht. Zo hebben alleen al ruim 100 kinderen meegedaan aan de speurtocht over het evenemententerrein.” Naast de speurtocht was er onder andere een informatiemarkt, stonden alle vaar- en voertuigen van de MRB uitgestald en was er een springkussen aanwezig. Voor het boothuis van de KNRM waren ook nog eens de politie, brandweer en ambulance aanwezig met een aantal voertuigen en konden kinderen zich laten schminken. Peter Verweij van KNRM Ter Heijde: “Het was mooi om onze donateurs weer in het echt te kunnen ontmoeten en mee te laten varen met de George Dijkstra. De hele dag heb ik overal om mij heen lachende gezichten gezien, van onze gasten en van onze vrijwilligers. Een zeer geslaagde dag.”

Meer informatie

De Monsterse Reddingsbrigade is altijd opzoek naar enthousiaste lifeguards. Interesse? Kijk dan eens op rbmonster.nl. KNRM Ter Heijde kan iedere donatie goed gebruiken, kijk hiervoor op knrm.nl/reddingstations/ter-heijde.

Afbeelding
Afbeelding