(Foto: Thierry Schut)
(Foto: Thierry Schut)

(Advertorial)

Volmaakt wonen zet stap naar potentiële bouwlocatie

Met de woonwensen van hun betrokken groep 55-plussers als vertrekpunt, onderzoekt Volmaakt Wonen al geruime tijd verschillende bouwmogelijkheden voor hun unieke woonproject in regio Westland. Met de vondst van een prachtige, potentiële bouwlocatie in hartje Poeldijk lijken zij een stap dichterbij te zijn gekomen. Momenteel treft Volmaakt Wonen de voorbereidingen om mee te gaan in een biedingsprocedure die half juni gepland staat.

De biedingsprocedure is een traject waarin ook andere bouwpartijen hun bod uit zullen brengen. “Dat betekent dat wij nog geen zekerheid hebben, maar het is een grote kans die wij met beide handen aangrijpen. Geschikte locaties liggen niet voor het oprapen en wij zijn ervan overtuigd dat dit een plek is die volledig aansluit bij de woonwensen van onze potentiële bewoners”, zegt Joyce Sonneveld van Volmaakt Wonen.

Volmaakt wonen in hartje Poeldijk

De bouwlocatie ligt midden in het gezellige hart van Poeldijk, met uitzicht op de mooie H. Bartholomeus Kerk en op loopafstand van het knusse, sfeervolle centrum met al haar voorzieningen, zoals een supermarkt en een bakkerij. Het dorp ligt op 10 minuten afstand van Naaldwijk en binnen een half uur sta je in het bruisende centrum van onze hofstad Den Haag. "Zaken waarvan wij uit eerder onderzoek weten dat onze doelgroep daar veel waarde aan hecht.”

Nieuwe vragenlijst voor project Poeldijk

“Het zijn dan ook deze wensen die wij centraal stellen bij de planvorming van de bouwlocatie in Poeldijk”, zegt Joyce. “Op ons platform www.volmaaktwonen.nl hebben wij een vragenlijst samengesteld met vragen die concreet van toepassing zijn op het bouwen en wonen in Poeldijk. Het zou ons enorm helpen als zoveel mogelijk 55-plussers hun woonwensen met ons delen, zodat wij dit traject met nog meer vertrouwen tegemoet kunnen gaan.”