Westland Cultuurweb is op zoek naar projecten voor het buitenschoolse aanbod.
Westland Cultuurweb is op zoek naar projecten voor het buitenschoolse aanbod. (Foto: Westland Cultuurweb)

Cultuurweb zoekt projecten voor cultuureducatie

Westland Cultuurweb is op zoek naar projecten die kunnen bijdragen aan de diversiteit en het bereik van cultuureducatie in de vrije tijd. Sinds de oprichting van de netwerkorganisatie zijn zij verantwoordelijk voor de inkoop van buitenschoolse cultuureducatie in de gemeente Westland. Voor het seizoen 2022-2023 heeft Cultuurweb budget beschikbaar om, naast de structurele inkoop, enkele projecten in te kopen. Culturele aanbieders kunnen tot en met dinsdag 31 mei een voorstel indienen.

De netwerkorganisatie is op zoek naar projecten voor schooljaar 2022-2023 die de diversiteit van het huidige buitenschoolse aanbod vergroten. Deze kunnen van augustus 2022 t/m juli 2023 worden uitgevoerd. 

De volgende onderwerpen kunnen een extra stimulans gebruiken: aanbod voor jongeren op het gebied van beeldende kunst buiten Naaldwijk, aanbod op het gebied van schrijven en creatieve taal, aanbod op het gebied van verbindende popmuziekactiviteiten, aanbod waarin reguliere en specifieke doelgroepen (zoals mensen met een beperking) samen en dus inclusief cultuureducatie volgen, multidisciplinaire community-art programma’s, vernieuwende activiteiten om instroom bij harmonieverenigingen te vergroten en programmering in de schoolvakantieweken.

Voor advies en ondersteuning bij het voorstel kan contact worden opgenomen met directeur-bestuurder Ilona Rozenboom. Voorstellen kunnen t/m dinsdag 31 mei 2022 worden ingediend door te mailen naar irozenboom@westlandcultuurweb.nl. Meer informatie op www.westlandcultuurweb.nl.