Zeemanskoor Onder Zeil gaat los

Vrijdag 20 en zaterdag 21 mei treedt Westlands Zeemanskoor Onder Zeil op in partycentrum De Rank in De Lier.

 De optredens werden in november 2021 vanwege coronaperikelen verplaatst. “Gelukkig kunnen we nu helemaal los”, zegt Onder Zeil-voorzitter André Zwinkels. “We hebben de coronaperiode goed doorstaan en als het even mogelijk was hebben we gebruik gemaakt van de gastvrijheid van de RK kerk in De Lier voor onze repetities, maar optreden is iets anders en daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.”

Onder Zeil mag niet klagen over belangstelling. “Zeker niet,” lacht Zwinkels. “Op Koningsdag hebben we in de Maasdijk opgetreden en een dag later bij de SV Den Hoorn bij gelegenheid van het 70-jarig bestaan van de club. In juni treden we op tijdens de sloepentocht die door Hans Zuidgeest ten behoeve van Team Westland wordt georganiseerd en de kans is groot dat we tijdens de bootschouw van het Varend Corso in Delft mogen optreden. Verder staan optredens in de agenda tijdens de feestweek in ’s-Gravenzande, de Sionfeesten, de Swim for ALS, Voor de Lierse Zonnebloemafdeling, de bewoners van verpleeghuis Nolenshaghe en Vitis Welzijn. Het gaat bijna op werken lijken. We hebben voor de optredens in de Rank een aantal verrassende nieuwe nummers ingestudeerd. Ik weet zeker dat we ons publiek weer gaan verbazen.”

Kaarten

Voor de komende optredens in de Rank zijn voor beide avonden nog wat kaarten te koop. De kaarten kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar bij Cafetaria de Eethoek in de Margrietstraat in De Lier.