Afbeelding
(Foto: )

(Advertorial)

Koornneef Versmarkt, uw aspergespecialist

Het seizoen van het witte goud is weer aangebroken, de asperge! Koornneef Versmarkt in ’s-Gravenzande is dé aspergespecialist van de regio.

Dagelijkse topkwaliteit, scherp geprijsd, in diverse maten én zelfs geschild verkrijgbaar. Zij halen de asperges bij speciaal geselecteerde telers in het zuiden van het land, die beschikken over en speciale grondsoort, waardoor dé beste asperge ontstaat. Hierdoor komen mensen vanuit de gehele regio naar Koornneef Versmarkt.

Niet alleen verkoopt Koornneef Versmarkt asperges, ook geven zij advies hoe deze het beste kunt bewaren en bereiden. Witte asperges zijn het lekkerste wanneer je deze direct eet, maar ze zijn ook eenvoudig 2 tot 3 dagen in de koelkast te bewaren. Volgens grootmoeder zijn asperges het beste te bewaren in een vochtige (thee)doek, maar aangezien het dagelijks verse aanvoer is, kun je het witte goud ook prima in de bijhorende zak koel bewaren.

Koornneef Versmarkt aan de Koningin Wilhelminastraat 1 in 's-Gravenzande verkoopt uitsluitend AA extra kwaliteit asperges. Ook heeft de versmarkt een breed assortiment aan Westlandse (kas)groente en fruit. Denk aan: kasboontjes, bloemkool, aardappels, spinazie, aardbeien en komkommers. Maar ook diverse zelfgemaakte salades, maaltijden en desserts. Niet alleen groente en fruit, ook kunt u hier terecht voor een groot assortiment aan prachtige bloemen en planten, zoals hortensia's en wand- en zomerbloeiers. Kortom, Koornneef Versmarkt, uw specialist in het Westland voor al uw dagelijks vers.