Een minuut stilte bij Naaldwijk vanwege het overlijden van Lid van Verdienste Aad Stoof.

Dag van uitersten voor Naaldwijk

Na een minuut stilte vanwege het overlijden van Lid van Verdienste Aad Stoof (77), 3-0 winst op DUNO en de afsluiting met After Kingsparty in de kantine werd het een dag van uitersten voor Naaldwijk.

Naaldwijk lijkt weer de vorm van voor de winterstop weer op te pakken. DUNO werd geen rust gegund en de witkielen zochten veelvuldig de aanval nadat Naaldwijk wat slap aan de wedstrijd was begonnen. Floris Groot was de aangever bij de 1-0 van Danny Niel, die de bal hard op het doel van DUNO vuurde. De Haagse doelman toucheerde de bal nog wel, maar het speeltuig hobbelde over de lijn: 1-0. Halverwege de eerste helft maakte Jordy van Calsteren 2-0 na voorbereidend werk van Tim Zwinkels. Na de rust speelde Naaldwijk naar de kantine en dat gaf extra energie. Het veldspel van de witkielen liet het toe dat trainer Harry Akkermans JO19-1 speler Randy Schelt kon laten debuteren. Hij was met een kopbal dicht bij een treffer, maar de bal ging net naast. inbrengen. Zijn debuut bij het hoogste senioren team van Naaldwijk sierde hij bijna op met een doelpunt. De kopbal ging echter nipt naast. De derde treffer viel in het eindsignaal en werd met zijn tweede van de middag gemaakt door Danny Niƫl. Zaterdag is Naaldwijk te gast op Polanen bij koploper SC Monster.