Wouters Boers: twee treffers.

Maasdijk knokt zich sterk terug

Na drie verliesbeurten op een rij leek ook de vierde aanstaande voor Maasdijk met een 0-2 tussenstand op het scorebord halverwege de thuiswedstrijd tegen VCS. De tweede helft pakte beter uit voor Maasdijk dat het duel liet kantelen en met 3-2 aan de goede kant van de score afsloot. Voor rust speelde Maasdijk redelijk, maar de absolute wil om duels te winnen ontbrak op cruciale momenten. Dat leverde ook de 0-2 achterstand op. In de rust werd afgesproken om uit een ander vaatje te tappen. Iedereen ging er vol voor en VCS kwam er niet meer uit. Wouter Boers onderschepte een slecht inspeelbal, kwam 1-op-1 met de keeper en maakte het kort na rust netjes af. Na twintig minuten spelen een aanval over een paar schijven en de bal kwam uiteindelijk bij Jack Gardien, die kon aannemen en voor 2-2 zorgde. Kort voor tijd een vrije trap op de punt van de 16 meter voor Maasdijk. Wouter Boers draaide de bal fraai bij de tweede paal in de kruising: 3-2.