De winnaars van de Dutch Flower Awards 2022 op het podium met het Executive Committee van Dutch Flower Group.
De winnaars van de Dutch Flower Awards 2022 op het podium met het Executive Committee van Dutch Flower Group. (Foto: fotomel.nl)

Zentoo in de prijzen bij Dutch Flower Awards 2022

Algemeen

Het Honselse collectief van chrysantentelers Zentoo heeft de Dutch Flower Awards in de categorie Snijbloemen gewonnen. 

Jan van Dam, CEO van Dutch Flower Group (DFG), maakte tijdens de Trade Fair in Aalsmeer op de DFG stand de winnaars van de 20e editie van de Dutch Flower Awards 2022 bekend. De Dutch Flower Awards Het centrale thema was dit jaar ‘Customer Driven’. Turbulente tijden onderstrepen het belang van een waardevol partnership des te meer en met dit gebaar laat DFG haar waardering voor haar kwekers blijken.

De onderscheidingen werden uitgereikt in de categorieën Snijbloemen, Planten en Buitenlandse Leverancier. Zentoo is uitgeroepen tot winnaar in de categorie Snijbloemen. In de categorie Planten ging de onderscheiding naar Kwekerij Wouters. En Buijnink Internacional, gevestigd in Portugal, is uitgeroepen tot winnaar in de categorie Buitenlandse Leverancier.

Na de uitreiking van de Awards werd Axians verrast met de toekenning van de Preferred Partner Recognition. Axians werkt al jarenlang met de Dutch Flower Group bedrijven samen, onder andere voor de ERP-systemen van de retail beleverende bedrijven.