De nieuwe inrichting blijft nog even een verrassing...
De nieuwe inrichting blijft nog even een verrassing... (Foto: PR)

Wateringse bieb terug naar Dorpskade

Algemeen

Na een flinke opknapbeurt is Bibliotheek Wateringen vanaf 21 november terug op Dorpskade 3 in het vertrouwde maar opgefriste pand onder de molen. Om 14.00 uur openen de deuren van de vernieuwde.

De afgelopen maanden is er veel werk verzet om de bibliotheek om te bouwen tot een ontmoetingsplek, waar mensen zich kunnen ontwikkelen, ontspannen en boeken kunnen lenen.

Bezoekers vinden er een gloednieuwe kinderhoek, een jongerenplek, grote leestafels, een koffiecorner en een volledig nieuwe inrichting. Directeur Renske van Kooij kijkt ernaar uit om het iedereen te laten zien: “Het is geweldig om de mensen hier eindelijk te kunnen ontvangen, wees van harte welkom! In januari 2023 vieren we de officiële heropening van Bibliotheek Wateringen met een feestje, samen met de inwoners van Wateringen en onze partners.”

Van 14 tot en met 20 november vindt de verhuizing van de Herenstraat naar de Dorpskade plaats en is Bibliotheek Wateringen gesloten. Bibliotheekleden uit Wateringen kunnen terecht bij één van de andere acht vestigingen van Bibliotheek Westland.