Krassen voor 4600 prijzen in 's-Gravenzande

De ondernemers in het centrum van ’s-Gravenzande geven van 19 november tot en met 24 december ruim 4.600 prijzen weg.

Met de kraslotenactie zijn onder meer cadeaubonnen, shoptegoed, gratis kopjes koffie en heerlijke appelpunten te winnen.

Bij besteding van minimaal € 10 ontvangt men in de actieweken een kraslot bij je aankoop. De actie loopt vanaf 19 november tot en met 24 december, zolang de voorraad strekt. Met dit kraslot maken klanten kans op grote en kleine prijzen, beschikbaar gesteld door de ondernemers van ’s-Gravenzande.

Na het wegkrassen van de zilveren laag, kunnen prijswinnaars - indien er staat 'u heeft gewonnen' - direct de prijs inwisselen bij de ondernemer die deze prijs beschikbaar stelt. De naam van de ondernemer staat op het kraslot vermeld. Winnende loten zijn in te leveren tot 31 januari 2023 (maximaal 1 lot per transactie). Ook als er geen prijs op een lot valt, kan er iets mee geworden wonnen. Lever het kraslot met naam en mailadres of telefoonnummer uiterlijk 31 december in bij de Etos en maak kans op een van die ruim 40 grote prijzen. De prijswinnaars van deze hoofdprijzen worden begin januari bekend gemaakt.

In 2021 is deze actie voor het eerst georganiseerd en zijn de krasloten in groten getale ingeleverd.