Hoofdsponsor Hans van der Valk (rechts) had vrolijk nieuws voor het 100-jarige RKVV Westlandia.
Hoofdsponsor Hans van der Valk (rechts) had vrolijk nieuws voor het 100-jarige RKVV Westlandia. (Foto: HB-Publicity Services)

Hoofdsponsor Hans van der Valk verrast jubilaris RKVV Westlandia

Voorzitter Ted Vollebregt van de Business Club greep de wedstrijd tussen oud-Westlandia en oud-Feyenoord aan om de shirtsponsors van Westlandia met het overhandigen van een inlijsting van het jubileumtenue in het zonnetje te zetten. Op de foto poseert hij met Henk Janssen (Rabobank), Jan-Willem Lievaart (Lievaart Expeditie) en rechts Hans van der Valk. Ook voor Clean Fresh staat het presentje klaar.
Hans van der Valk greep het moment van de in de spots staan aan om ook Vollebregt en Westlandia te verrassen. 'Ik ben nu 32 jaar hoofdsponsor en wens op deze plek kenbaar te maken dat ik op ga naar minimaal 40 jaar en dus in ieder geval voor 8 jaar zal verlengen'. Van der Valk kreeg er zelfs de afvaardiging van Feyenoord stil mee. Vanwege het jubileum hadden de elftallen van Westlandia het afgelopen weekeinde vrijaf. De hoofdmacht hervat zondag de competitie met een thuisduel tegen Purmersteijn.