Max van der Kraan (rechts) in balbezit.
Max van der Kraan (rechts) in balbezit. (Foto: Koos Ophorst)

Honselersdijk blijft onder de maat bij VUC en slikt een nieuwe nederlaag

Het lukt Honselersdijk nog net om dit seizoen constanter te presteren. De scherpte ontbrak en veel duels werden verloren tegen VUC. Het had een 4-2 nederlaag tot gevolg.
Na de knappe overwinning van vorige week op Die Haghe was Honselersdijk geen schim tegen VUC om nieuw succes te kunnen boeken. VUC zette direct SV Honselersdijk met de rug tegen de muur en was na drie minuten al dicht bij de openingstreffer nadat een vrije trap van Melvin Vissers door Jordy Brouwer maar net naast gekopt werd. Ook Jessy Nauman kreeg even later een uitgelezen kans. De Dijkenaars speelden de thuisploeg daarbij wel in de kaart met veelvuldig balverlies. Ook lukte het de ploeg van André Lourens zelden om onder de druk van VUC uit te spelen. Na dik een kwartier toch een mogelijkheid voor 0-1, maar Tom van Veen zag zijn uithaal prachtig gered worden door keeper Nick Hasper. De score werd geopend door VUC. Jessy Nauman draaide op links weg bij Max van der Kraan en met links werd de bal in de kruising geschoten: 1-0. Het bleef onrustig in de verdediging van SV Honselersdijk. Jordy Brouwer maakte van nieuw geklungel in de Dijkse verdediging gebruik en verdubbelde met 2-0 het verschil. Na 3-0 in de tweede helft door opnieuw Brouwer scoorde Vince van Hagen tegen, maar herstelde Jessy Nauman het verschil. Het laatste woord was vanaf elf meter voor Luke Groenenboom na een overtreding op Steyn de Bruijn: 4-2.