Van der Stap stelt Quintus gerust

Op een zonnige zaterdagmiddag bleef Quintus op het eigen complex met op de zevende wedstrijddag de thuiswedstrijs tegen Loosduinen van Madestein op bezoek. De bezoekers degradeerden vorig seizoen uit de derde klasse. Er waren heel wat hoofdbrekens voordat er aan de kant van Quintus een opstelling kon worden overlegd. De absentielijst van Richard Langeveld en Eus Zwirs telde maar liefst 21 afwezigen. maar er kon wel gewoon met 11 man van start worden gegaan. In de openingsfase was het aftasten van beide ploegen. Voor beide doelen gebeurde er weinig. Na ruim een kwartier kwam Quintus op voorsprong. Na een scrimmage in het doelgebied van Loosduienen kwam de bal voor de voeten van Bart de Swart die kiezelhard binnen schoot: 1-0.In de rest van de matige eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd maar werden de keepers niet echt getest.
In de tweede helft probeerde Loosduinen met lange ballen voor gevaar te zorgen, maar de Heulse verdediging stond als een huis. Zelf kreeg Quintus kansen om het duel in het slot te gooien maar de bevrijdende 2-0 wilde maar niet vallen en dus was er binnen en buiten het veld spanning of er kon worden volgehouden. Sean van der Stap stelde Quintus gerust door in de toegevoegde tijd de eindstand op 2-0 te bepalen. Het betekende voor de Heulenaren de tweede zege van het seizoen, goed voor een acchtste positiie op de ranglijst met zeven punten uit acht duels. Zaterdag is Quintus te gast bij Vredenburch, op een vijfde plaats met 13 punten.