Leroy Smits van HVC'10 en directeur Erik Thulin van Stena Line plaatsen de handtekeningen.
Leroy Smits van HVC'10 en directeur Erik Thulin van Stena Line plaatsen de handtekeningen. (Foto: Ron van Oosten)

Stena Line en HVC'10 op koers

Business Club van HVC'10 heeft het contract met hoofdsponsor Stena Line Nederland wederom met 3 jaar verlengd. Dat betekent dat het logo van de ferrymaatschappij ook de komende jaren voorop de zwart-blauwe selectieshirts staat. Stena Line is al sinds het seizoen 2012-2013 hoofdsponsor van HVC'10.
Sinds het seizoen 2012-2013 is Stena Line hoofdsponsor van HVC'10. Tien jaar later liggen Stena Line en HVC'10 nog steeds op dezelfde koers. Met de nieuwe deal wordt de duurzame relatie tussen Stena Line en HVC'10 verder bekrachtigd.
De Business Club verlengde eerder al de contracten van de subsponsoren Van der Ende Aluminium Constructies en Drive-in Units Naaldwijk. Ook het contract met uitzendbureau AUB van Bergen BV als hoofdsponsor van de jeugd is verlengd. De plek van Rabobank als subsponsor van de jeugd werd overgenomen door ARBO.nu.
Het eerste elftal kwam 1-1 overeen tegen VFC aan de Rondgang. Het was zuur dat de 1-0 marge, opgebouwd door Kiryll Slutskyy in de absolute slotfase werd verspeeld.