Marc den Toom

Den Toom van waarde voor Lyra

Met het op fraaie wijze verzilveren van een vrije trap bezorgde Marc den Toom van Lyra regiogenoot Naaldwijk vijf minuten voor tijd de eerste nederlaag van het seizoen: 3-2. Lyra bleef zo in het spoor van koploper SC Monster, zaterdag gastheer.
Een kwartier voor rust promoveerde Julian du Chatenier een voorzet van Robin Spreen tot 1-0.
Naaldwijk maakte kort na de pauze gelijk na onoplettend verdedigen van de kant van Lyra. Na een goede actie van Marc den Toom kon Thom Kuyvenhoven de 2-1 noteren, maar vijf minuten later had Naaldwijk het antwoord met 2-2 klaar. Een gelijkspel leek aanstaande, maar Marc den Toom besliste met een fraaie vrije trap anders: 3-2. Jesse Schelvis viel uit met een blessure aan de hamstring. Hij hoopt zaterdag weer fit te zijn. Schelvis had waardering voor de enthousiaste support door de Lierse jeugd op de tribune.