Boekestijn Administratiekantoor werkt nu in de oude kroeg

Afgelopen week is het Lierse bedrijf Boekestijn Administratiekantoor verhuist naar een nieuw pand. Vanaf 15 augustus verleent het kantoor haar financiële diensten vanuit het oude café ‘The Doors’.

Het karakteristieke pand aan de Hoofdstraat in De Lier is grondig opgeknapt. Dat ging veel verder dan het aanbrengen van een lik verf hier en daar. De gevel is vervangen en ook binnen kreeg het gebouw een complete metamorfose. Het pand werd direct toekomstbestendig gemaakt, bijvoorbeeld door de installatie van een moderne warmtepomp.

Directeur Michel Boekestijn is heel blij met het resultaat van de verbouwing: "Het is echt gaaf geworden! We krijgen straks een heel fijne werkplek, met een gezellige uitstraling. Vintage, en met een dikke knipoog naar het Westland. Want afkomst verloochent zich niet!"

Trouwe bezoekers van ‘The Doors' zullen op diverse plaatsen nog details herkennen uit hun favoriete muziekcafé, aldus Michel. "Vooral de personeelsruimte op de eerste verdieping heeft nog het echte kroeggevoel, dankzij de originele bar en vloer. Die hebben wij zoveel mogelijk intact gelaten."