Opbrengst Beatrix Spierfonds

 Tijdens de afgelopen collecte van het Beatrix Spierfonds is er een mooi bedrag van €4.562,50 opgehaald. Mathilda van Rodijnen bedankt namens het fonds alle collectanten voor hun geweldige inzet en alle gulle gevers. 


Najaarsconcert Excelsior

Op vrijdag 14 oktober geeft Chr. Harmonievereniging Excelsior onder leiding van Dominic Sierat een Najaarsconcert in de Lierse Dom. Op het programma staan About Reynard the Fox, Around the World in 80 Days, Elsa's Procession to the Cathedral en Walking The Dog. Het concert begint om 20.00 uur maar vanaf 19.45 uur is er een muzikaal welkom door het leerlingenorkest onder leiding van Roy Harms. Het concert vindt plaats in de Dom aan de Hoofdstraat 51 en duurt ongeveer vijf kwartier. Zoals gebruikelijk is de toegang gratis. Bij de uitgang bent u in de gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te doneren. Voor meer informatie mail naar info@excelsiordelier.nl of kijk op www.excelsiordelier.nl.


Gratis cursus digisterker

Op dinsdag 11 oktober start de cursus Digisterker in Bibliotheek De Lier, van 14.00 tot 16.00 uur. De cursus wordt gegeven in samenwerking met SeniorWeb en bestaat uit vier bijeenkomsten. De overige data zijn 18, 25 oktober en 1 november. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat. Deelname is gratis. Met deze cursus leert iedereen om zelfstandig gebruik te maken van de digitale overheid, zoals omgaan met DigiD. Aanmelden kan via de balie in de bibliotheek of via klantenservice (0174-226404) of via www.bibliotheekwestland.nl.


Deelnemers gezocht voor musical

In het najaar en het voorjaar/zomer van komend jaar wordt voor alle Lierenaren een musical georganiseerd. Iedereen die mee wil spelen is welkom. Kinderkoor 'Do-re-mi' zal eveneens haar medewerking verlenen. De musical gaat over bijbelboek Ruth. De organisatie hoopt in oktober en november te starten en dan in januari door te gaan, waarbij de musical 16 en of 17 juni zal worden opgevoerd. Het oefenen zal plaatsvinden op donderdag van 19.30 tot 21.00 á 21.30 uur. De locatie wordt nog bekend gemaakt. Aanmelden kan bij Suzan van Zanten via suzanz@live.nl of 06-81577607.