Afbeelding
(Foto: )

Bizar Kerkenveiling levert 77.000 euro op

Zaterdag 24 september was voor de organisatie van de Bizar Kerkenveiling een spannende dag. Een nieuwe opzet op een sfeervolle locatie bij Optiplug, met geweldige kavels, veel bezoekers, heerlijk eten en vertier voor de kinderen bleek boven verwachting succesvol.

De Veilingmeesters Mark Hanemaaijer en Stefan Stolk hebben er een geweldig spektakel van gemaakt. Zij verkochten tegen opbod vijftig kavels voor spectaculaire bedragen. Onder de veilinghamer kwamen onder meer \schilder-, behang- en timmerwerk, schilderijen, rondrit in een luxe sportwagen, sporten met de dominee, kaarten voor het afscheidsconcert van Nick en Simon, een rondvlucht boven het Westland, VIP-kaarten voor Feyenoord en Sparta tot en met een boottocht met high tea.

De veiling werd afgewisseld met een rad van avontuur met prijzen zoals onder meer een televisie, fiets, groentepakketten en cadeaubonnen van de Lierse middenstand. De nieuwe organisatie kijkt met tevredenheid terug kijken op een geslaagd event met als resultaat een bruto opbrengst van € 77.000 voor het verduurzamen van de bestaande kerkgebouwen - de Vredekerk en Domkerk - en Hospice Beukenrode.