Kinderkleding- en speelgoedbeurs De Lier

Op 8 oktober wordt er een Kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden in De Lier. Op de beurs wordt tweedehands (winter)kleding verkocht. Alles hangt netjes op maat. De kinderkleding gaat van maat 50 t/m 176 en er is ook wat zwangerschapskleding te vinden. Ook is is er speelgoed te koop, houten speelgoed, puzzels en spellen, boekjes, kinderfietsjes en alles voor de baby zoals kleding, badjes, autostoeltjes, kinderwagens en meer.

Kopers betalen aan de kassa 10% extra op het totale verkoopbedrag om de kosten te kunnen dekken. De opbrengst van de beurs gaat, na aftrek van de kosten, volledig naar goede doelen. De overgebleven artikelen gaan naar weeshuizen in Roemeniƫ en andere goede doelen zoals de weggeef winkel, ziekenhuizen, vluchtelingenwerk.

Nieuw dit keer is dat alle transacties via PIN zullen plaatsvinden. Het is niet mogelijk om met contant geld te betalen. 

Voor de komende beurs is de organisatie nog wel op zoek naar extra vrijwilligers. Aanmelden kan via info@kinderkledingbeursdelier.nl.

De beurs wordt gehouden in Sportcentrum Vreeloo, Veilingweg 16 in De Lier op zaterdag 8 oktober van 13.00 tot 15.30 uur. De toegang is gratis.