Wesley Willemsen: "Wij proberen jonge mensen enthousiast te maken voor het werk achter de bar."
Wesley Willemsen: "Wij proberen jonge mensen enthousiast te maken voor het werk achter de bar." (Foto: PR)

'Wij proberen onszelf op elk event te overtreffen'

In deze rubriek stellen nieuwe leden van MKB Westland zich voor. Dit keer: Wesley Willemsen van Cocktail Creators.

Wat leveren je?

"Bij Cocktail Creators verzorgen we een cocktailbar op locatie. Dit doen we op privé feestjes zoals verjaardagen, tuinfeestjes en bruiloften. Maar ook op zakelijke events. Wij maken samen een mooi menu op maat en schenken dan de lekkerste cocktails.

Daarnaast verzorgen wij ook cocktail workshops. En dit jaar zijn wij gestart met Cocktail Creators Academy. Dit is een bartender opleiding speciaal voor mensen in de horeca of mensen die het leuk zouden vinden om achter de bar te werken. Wij proberen daarmee jonge mensen enthousiast te maken voor het werk achter de bar."

Waarom moeten klanten voor jou kiezen?

"Bij Cocktail Creators werken we met veel verse producten. Hierbij moet je denken aan vruchtensappen, limoen- en citroensap. Wij maken alle ingrediënten zoals; siropen en andere producten in onze eigen keuken. Hierdoor zijn de drankjes nog lekkerder en kan je er extra van genieten. Wij zorgen voor alle benodigdheden en daardoor hoeft de klant niets meer te regelen."

Wat is het geheim van succesvol ondernemen?

"Wij proberen altijd een paar stappen vooruit te denken. Hierdoor ben je innovatief en vernieuwend, ook kan je hier problemen tackelen. Wij proberen onszelf op elk event te overtreffen. Het blijven leren is iets wat erg belangrijk is. Verder is het belangrijk om regelmatig rust te nemen, door rust te nemen creëer je ruimte in je hoofd. Deze ruimte kan zich dan weer vullen met nieuwe ideeën."

Wat zijn jullie toekomstplannen?

"In het afgelopen jaar zijn wij enorm gegroeid. In de toekomst willen we deze groei vasthouden, en voor heel veel gasten lekkere drankjes shaken. Hierbij is het belangrijk dat we goede mensen hebben. Wij willen deze mensen een toffe werkplek bieden. Met onze interne opleiding kunnen ze daar de kunst van bartenden leren. Ook willen we andere mensen inspireren om toffe drankjes te maken."

www.cocktailcreators.nl

Afbeelding
Afbeelding