Dreams houdt Longboardtocht door Westlandse duinen

Op vrijdag 2 juli is in Ter Heijde de Dreams Monster Loop. Dit is een tocht voor longboarders door het duingebied van Westland. De tocht zou eigenlijk op Tweede Pinksterdag plaatsvinden maar werd verzet wegens het slechte weer.

De Monster Loop is een longboardtocht met hetzelfde begin en eindpunt én een kruispunt in het midden; een loop (Engels). Er zijn verschillende routes mogelijk, waardoor de tocht voor iedereen haalbaar is; van absolute beginner tot gevorderde longboarder.

Je kunt kiezen voor de hele loop (25 km) of een halve loop (10 of 15 km) en voor de kleintjes is er ook de mini-loop (5 km). Er zijn routes naar de start en finish vanuit Kijkduin en Hoek van Holland.

Het startpunt is bij Dreams Shop in Ter Heijde. Op het nabijgelegen parkeerterrein worden voor aanvang van de tour clinics gegeven. Zo kun je leren dansen op je longboard, tijdens de flat-ground clinic en slippend de bocht door met de carve & slide clinic.

Geen eigen longboard en/of beschermers? Reserveer dan tijdig een setje om te huren tijdens de clinic(s) en/of Monsterloop.

De tocht is van 10.30 tot 16.00 uur en de Dreams Shiop is te vinden aan het Prins Willem III Plein in Ter Heijde. Inschrijven kan via dreamsskateschool.nl/monsterloop. Meedoen aan de tocht is gratis, de clinics kosten € 5.