Bert van Bommel, in het midden Piet van Leeuwen en rechts Henk Herpers werden bij SC Monster in het zonnetje gezet. Het trio is maar liefst 70 jaar lid van de voetbalclub.
Bert van Bommel, in het midden Piet van Leeuwen en rechts Henk Herpers werden bij SC Monster in het zonnetje gezet. Het trio is maar liefst 70 jaar lid van de voetbalclub. (Foto: © HLWM Meijer)

Trio liefst 70 jaar lid SC Monster

Een te mooi plaatje om te onthouden. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Naaldwijk had het bestuur van SC Monster jubilarissen van de club uitgenodigd voor een gezellig samenzijn. Bert van Bommel, Piet van Leeuwen en Henk Herpers staan maar liefst 70 jaar op de ledenlijst en ontvingen bloemen en een aandenken, net als de overige jubilarissen en waren er zeer verguld mee.

Ook zonder trainer Marco Meijer, herstellende van een nieuwe heup, denderde het als enige standaardteam van de regio nog ongeslagen SC Monster door.

Na de remise tegen Naaldwijk kwam gastheer Houtwijk nog wel op een 1-0 voorsprong maar SC Monster raakte er niet door van slag en sleepte met 1-4 de achtste zege van het seizoen binnen in tien duels.

In de tweede helft ontpopte SC Monster zich als een echte tweedeklasser. Jurgen Warbout gaf het team nog meer glans. Mooie technische acties langs de lijn werden beloond met een pass op zijn broer Jasper die de stand op 1-1 bracht. Daarna ontstond er een reeks van kansen. Weer een vrije trap van Bas den Brabander, nochalant (maar geniaal) hakkie van Keke Stam en Jordi van Maanen als sluitstuk voor 1-2.
De doelman van Houtwijk stond uitstekend te keepen, maar had geen antwoord op de 1-3 van Thijme van der Arend en de inzet van Jesper Warbout, die met zijn tweede doelpunt van de middag de eindstand op 1-4 bepaalde.
Zaterdag staat de krachtmeting tegen Verburch op Polanen op het programma.