Zomerconcert Excelsior op 2 juli

Op zaterdagmiddag 2 juli verzorgt het leerlingenorkest, aangevuld met orkestleden, van de chr. harmonie vereniging Excelsior een zomerconcert. Het ensemble onder leiding van Roy Harms speelt populaire muziek, voor iedereen herkenbaar en soms zelfs om mee te zingen. Onder meer zijn te horen Uptown Funk, Blurred Lines, Africa, Skyfall, Greatest showman en Aladdin. 

Ook is er een optreden van de blokfluitgroep onder leiding van Nel de Jong. 

Het concert vindt plaats op het Raadhuisplein en begint om 13.00 uur en zal ongeveer een uur duren. De toegang is gratis. Neem gerust uw eigen stoel of kruk mee om lekker op te zitten. Iedereen is van harte welkom. Zo wordt het hopelijk zonnige zomerseizoen ingeluid. Bij slecht weer zal het concert niet doorgaan. 

Kijk voor meer informatie op www.excelsiordelier.nl en mail naar info@excelsiordelier.nl.


Oproep

Wat betekent De Lierenaar voor u?

De huis-aan-huiskrant is een belangrijke lokale bron van actualiteiten, informatie, evenementen en leuke weetjes in de wijk en regio. De maatschappelijke functie van het drukwerk is niet te miskennen. Daar willen wij graag bij stilstaan en dat doen we in de Week van de huis-aan-huiskrant die loopt van 1 t/m 7 juli. 

Meedoen

U kunt zelf meedoen door de redactie in een paar zinnen te laten weten wat de lokale krant voor u betekent. Hoe en waar leest u hem? Wat maakt De Lierenaar onmisbaar voor u? Een foto van hoe of waar u de krant leest is ook zeer welkom. Laat het uw eigen huis-aan-huiskrant vooral weten! Mail uw inzending onder vermelding van uw naam naar redactie.dl@uitgeverijwestmedia.nl en wie weet ziet u uw inzending op 6 juli in deze krant.