Eerste remise FC 's-Gravenzande

Na drie overwinningen op een rij bleef FC 's-Gravenzande in de thuiswedstrijd tegen Zwaluwen Vlaardingen op 1-1 steken. De ene wedstrijd is de andere niet, want FC s-Gravenzande speelde niet zo flitsend als vorige week in Goes en Zwaluwen was ook niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven. De eerste poging voor Zwaluwen viel al in de eerste minuut te noteren toen Gerson Pisas de bal uit een vrije trap naast schoot. Voor de thuisploeg was Frank Broos gevaarlijk uit een hoekschop van Twan van Meerten, maar in een scrimmage voor het Zwaluwen doel wist hij de bal niet binnen te tikken. Nadat in de 17e minuut voor de Vlaardingers Pjotr Jongste de bal over het doel kopte was de eerste serieuze kans voor Roy van Beek voor de thuisploeg, maar hij schoot net naast op aangeven van Frank Broos. Het was wachten tot de tweede helft voor de doelpunten.
In de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op. Nadat een inzet van Roy van Beek door doelman Boy de Jong werd gepakt, kwam FC 's-Gravenzande in de 56e minuut op voorsprong. Uit een hoekschop van Twan van Meerten kopte Bram Sommeling binnen: 1-0. De voorsprong bleef maar vier minuten staan. Na matig verdedigen profiteerde Gerson Pisas die wel heel makkelijk kon binnenschieten: 1-1. Hij had even later voor de voorsprong kunnen zorgen voor zijn ploeg, maar met een fraaie redding voorkwam Jurrian Jouvenaar een achterstand. Ook nog wel wat kansjes voor de thuisploeg, maar een vierde winst op rij kon niet worden geforceerd.