Ladies event

Op vrijdagavond 14 oktober is er tussen 20.00 u en 22.00 u in ’t Centrum voor de eerste keer een ladies event voor alle vrouwen uit het Westland. Sandra Volkering is de initiatiefneemster en zij wil, samen met een aantal enthousiaste vrouwen, via dit Ladies Event deze doelgroep bij elkaar brengen om vanuit liefde het leven te delen en te vieren, naar een ‘Bruisend leven’. 

 “Het wordt een gezellige, ontspannende en vooral inspirerende avond. De coronaperiode heeft ons geleerd dat er altijd behoefte is elkaar te ontmoeten, met elkaar te genieten, met elkaar te praten en naar elkaar te luisteren. Daar past een ‘bakkie met wat lekkers’ bij en ook een glaasje. Stop de sleur en ga voor een bruisend leven thuis, op je werk, in de kerk, in je ontspanning, eigenlijk de hele dag door. De muziek en zang van Gerald Troost zijn inspirerend en doen zijn naam eer aan. Ook komen er twee vrouwen vertellen wat het leven voor hen bruisend heeft gemaakt.

De inloop is vanaf 19.30 uur en toegangskaarten a € 12,50 zijn te koop via www.ladieseventdelier.nl of via het scannen van QR-code op de posters.