Kunstenaar Fatima Kiral met ‘Ebru’ kunst.
Kunstenaar Fatima Kiral met ‘Ebru’ kunst. (Foto: PR)

Culturele Raad zoekt kunst van nieuwe Westlanders

Culturele Raad Wateringen en CultuurZonderGrenzen organiseren gedurende de hele maand september een expositie met beeldende kunst door mensen die vanuit het buitenland in Westland zijn komen wonen of hier tijdelijk verblijven. De expositie - onderdeel van een hele themamaand in het kader van ‘Vrijheid' - biedt een podium voor talent in de Hofboerderij in Wateringen. Kunstenaars en artiesten vanuit deze doelgroep - zowel amateur als professioneel - worden uitgenodigd zich aan te melden en het podium te pakken.

Naast beeldende kunst (zoals schilder- en tekenwerk, sculpturen of fotografie) is er ook alle ruimte voor muzikaal talent. Zo kan worden opgetreden tijdens het Westlands Open Podium dat de Culturele Raad Wateringen organiseert op 11 september of in een van de andere weekenden van de expositie. Meedoen kan met één of meerdere kunstwerken, liedjes of muziekstukken. De expositie maakt deel uit van de Open Atelierroute Wateringen-Kwintsheul die plaatsvindt in het weekend van 3 en 4 september. 

Maak je kunst? Wil je iets bijzonders vanuit jouw cultuur laten zien of horen? Doe dan mee aan de expositie en themamaand en meld je bij Wendy van Es via wendyvanes@westlandcultuurweb.nl. Deelname is gratis.