woensdag 6 juli

Minerva in ’t Anker

Woensdag 6 juli treedt Minerva op in ’t Anker. Om 19.00 uur begint het optreden, wat gratis toegankelijk is voor iedereen. U kunt luisteren naar bekende muziek, zoals Adieu mein kleiner Gardeoffizier, Beethovens Ode an die Freude en het Italiaanse O sole mio en funiculi funicula.


Vrijdag 8 juli

A Swinging Affair 2022 (Horizontal Side Members + Friends)

Wij zijn indie popband 'Horizontal Side Members'. Met Frank op drums, Léon op bas en Peter op gitaar. Onze eigen liedjes zijn (catchy) indie gitaar songs op sixties fundament. Niet geheel toevallig associëren leadzang van Léon en backing vocals van Peter regelmatig naar the Beatles. Maar ook ontvangen verwijzingen naar jaren 90 muziekhelden als 'Daryll-Ann' slaan we uiteraard niet af. Opgericht in 2019 hadden we net ons eerste dozijn liedjes in de steigers staan, toen de eerste lockdown toesloeg. We hebben alle lockdowns nuttig gebruikt door in eigen beheer onze liedjes op te gaan nemen. Met veel huisvlijt, inclusief alle overdubs en productie. In december 2021 brachten wij ons 'Sunny Days' debuut album uit op Spotify, met 14 songs op een sixties fundament.


Dinsdag 28 juli

Repair Café in Monster

Iets defect, snoer te kort, lekke band, knoop eraf, grasmaaier of koffiezetter kapot? Laat het nazien bij het Repair Café. Het Repair Café leert mensen dat er alternatieven zijn voor weggooien en dat repareren vaak een hele goede optie is. Voor het Repair Café hoeft u zich niet aan te melden, u kunt gewoon binnenlopen. Elke laatste donderdag van de maand bij Vitis Welzijn Havenstraat 16 in de poort. 

Welkom van 13:30 tot 15:30 uur. Reparaties worden, onder voorbehoud, aangenomen tot 15:30 uur maar we gaan door tot 16:00 uur.


Jouw evenement ook in deze agenda èn online? Stuur het in via rodi.nl/westland!