Afbeelding

Koploper SC Monster neemt met winst op Naaldwijk lastige horde

SC Monster kon na een schorsing weer rekenen op de inbreng van topscorer Jordi van Maanen.

De aanvaller nam tegen regiogenoot Naaldwijk drie treffers voor zijn rekening.

Vlak voor het rustsignaal werd uit een knappe kopbal 1-1 gemaakt en in het tweede deel was een stift van Van Maanen en een verzilverde strafschop goed voor overwinning zestien van het seizoen.

Geactualiseerd

In de gepubliceerde standen in deze uitgave zijn de wedstrijden van gisteravond nog niet verwerkt. De deadline van aanlevering van de copy bij de drukker maakte dit onmogelijk. In de editie van week 20 zijn de standen, topscorerslijst en tussenstand Voetbalgala weer geactualiseerd.

Goede zaken

Met de derde overwinning op een rij deed derdedivisionist Westlandia prima zaken in de thuiswedstrijd tegen Hoogland. Het werd op De Hoge Bomen een ruime 4-1 zege. In de uitwedstrijd hadden de Naaldwijkers zich eerder ook al te sterk getoond met een 0-4 eindstand. De ploeg van trainer Cesco Agterberg klom twee posities op de ranglijst, aan het einde van het seizoen goed voor het spelen van nacompetitie voor handhaving. Als de beslissingen straks zijn gevallen is het ongetwijfeld de vraag bij Westlandia: 'Hoe nu verder ?'.



Hoofdklasser FC 's-Gravenzande won eenvoudig van DUNO in Doorwerth: 2-4. De veertiende zege is goed voor de vijfde plaats op de ranglijst.



Tweedeklasser HVC'10 weet na vier nederlagen weer wat winnen is met een 1-4 score bij Van Nispen.