KMD verspeelt winst in blessuretijd

Op bezoek bij rode lantaarndrager DUNO liet KMD in de slotfase een voordelige marge schieten. Uiteindelijk werd met een 2-2 remise afgesloten. Alle doelpunten vielen na het rustsignaal.

De thuisclub had op het kunstgras als eerste wat te vieren. Donny van den Hoogenband opende met een lob vanaf 35 meter de score en kreeg de handen van de toeschouwers op elkaar.

Ook de 1-1 met een kopbal van Dylan Arbouw was meer dan fraai om te zien. Het was de vijfde treffer van het seizoen voor Arbouw. Met de 1-2 van Wouter van Spronsen leek de achtste winst van het seizoen aanstaande voor de formatie van trainer Martin de Mooij, maar DUNO gaf zich nog niet gewonnen. Hoewel DUNO tot een tiental was gereduceerde na een tweede gele kaart voor Patrick Zandvliet wisten de Hagenaars door Mo Simsek toch nog op gelijke hoogte te komen in de toegevoegde tijd. Sinds de eeuwwisseling was er altijd winst voor KMD in de uitbeurt bij DUNO. 

Gisteravond was nummer drie op de ranglijst, DWO te gast op sportpark Suijdervelt.
Zaterdag speelt KMD opnieuw voor eigen aanhang. Dan is Loosduinen de tegenstander. De bezoekers trokken in het seizoen 2004-2005 voor het laatst aan het langste eind in een uitbeurt bij KMD met de cijfers 2-2 op het scorebord. Daarna volgden vier overwinningen op een rij voor KMD, al kwam de 3-1 uit het seizoen 2019-2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus te vervallen toen de competitie werd afgebroken.