Trainer Kevin van der Geest

Nu weer keerzijde medaille voor VELO

Na de met veel strijdlust behaalde zege op Argon door VELO, voerde nu BOL op dit punt de boventoon aan de Noordweg. Het had 1-3 verlies voor de Wateringers tot gevolg.
Na een snelle aanval kwam de bal voor de voeten van Daniel Vos die beheerst BOL op voorsprong bracht: 0-1. VELO had zelf eerder kansen onbenut gelaten om de brilstand te doorbreken. Een kwartier voor rust kwam de thuisclub langszij. Daan van Rossum was trefzeker vanaf elf meter na een overtreding op Ricky van Mierlo.
In de laatste vijf minuten van het eerste bedrijf kwam de eindstand al op het scorebord. Eerst was het Martijn Ton die voor 1-2 tekende en Timon Plak kreeg alle ruimte om met een fraaie uithaal de 1-3 te maken.
Gisteravond speelde VELO de uitwedstrijd in en tegen Nootdorp. Zaterdag is overtuigend kampioen WV-HEDW de volgende opponent in het Westland. VELO heeft nog punten nodig om zich definitief veilig te spelen.