Jubileum Westlandia

Westlandia laat het 100-jarig jubileum niet ongemerkt voorbij gaan en heeft tal van activiteiten op het programma staan. Deze zijn terug te vinden op de website van de vereniging onder het tabblad 100 jaar. Hier kunnen ook de aanmeldingen worden vastgelegd. Een greep uit de geplande activiteiten:

Zaterdag 18 juni – Feestelijke aftrap

De middag staat in het teken van gezelligheid met muziek, drankjes een rodeostier en een springkussen voor de kinderen. Een voetbalveld wordt verdeeld in maar liefst 1250 kavels! Wie valt er in de prijzen doordat de koe op zijn/haar kavel schijt? Elk vak vertegenwoordigt een specifiek nummer waarmee prachtige prijzen gewonnen kunnen worden. Eén kavel kost €25,-.

Jubileumwedstrijd 15:00 uur: Westlandia – FC ’s Gravenzande

Uiteraard is van te voren niet te voorspellen óf en zo ja wanneer de koeien hun behoefte doen en daarom kan in de tussentijd ook gewoon worden genoten van een ouderwetse Westlandse kraker op veld 1: Westlandia (mix zondag 1 en zaterdag 1) – FC ’s Gravenzande om daarna af te sluiten met een gezellige derde helft. De ‘schijtsrechter’ houdt intussen alles nauwlettend in de gaten wat er op het andere veld gebeurd.

Op maandagmiddag 20 juni om 14.00 uur is er in de kantine de gelegenheid om gezellig te klaverjassen. Er is ruimte voor maximaal 120 deelnemers. Inschrijven kan als single of met een eigen maat.

Op maandagavond 20 juni om 19.30 uur start een gezellige seniorenbingo in de kantine. Ben je (60 +) en heb je zin in een potje bingo waarmee je ook nog eens kans maakt op mooie prijzen? Meld je dan aan.