Ramon (midden), rechterhand Dennis (rechts) en bekende klant Maurice Steijn, trainer van Sparta.
Ramon (midden), rechterhand Dennis (rechts) en bekende klant Maurice Steijn, trainer van Sparta. (Foto: PR)

Ravage kleedt hoofdtrainer Sparta en lokale clubs

Partnerbijdrage

Ravage, de winkel voor exclusieve mannenmode aan de Vliethof in Wateringen, timmert ook aan de weg als het gaat om sportsponsoring. Diverse lokale sportclubs worden gesteund en goede klant en hoofdtrainer van Sparta Maurice Steijn loopt langs de lijn in kleding van de Wateringse speciaalzaak.

door Rianne Dekker

“Ravage staat voor de wat gezondere leefstijl”, aldus eigenaar Ramon Doré, zelf actief bezoeker van de sportschool en fanatiek beoefenaar van de racketport padel. “Wij zien sport als een belangrijke hulp hierbij. Bovendien zorgt sport voor verbinding in deze wat moeilijke periode. Wij willen met Ravage uitstralen dat sport op alle vlakken heel belangrijk is”.

Trainer Sparta als klant

In Maurice Steijn heeft Ravage een goede ambassadeur gevonden om deze visie uit te dragen. Ramon: “Toen wij hem hiervoor vroegen in zijn hoedanigheid van trainer van Sparta, vond hij dit hartstikke leuk. Maurice is al jaren klant bij ons en we hebben een fijne relatie met hem”.

Sponsoring lokale clubs

Ook lokaal is Ravage sportief bezig. Zo draagt de hele B-lijn van de handbalmeiden van Velo een broekje met het logo van Ravage. De selectie, barmedewerkers en bestuursleden van KMD zijn voorzien van een polo. En de selectie van de Haagse omnisportvereniging HBS draagt spijkerbroek en schoenen van de exclusieve modezaak.

Social media

Met het oog op acties en events zit Ravage ook niet stil. Momenteel heeft ze outlet in de Herenstraat. Dit seizoen gaan er volgens Ramon diverse events plaatsvinden in de winkel. “Voor meer informatie hierover moet men goed onze socials in de gaten houden”, zo geeft hij aan.

Mooie merken

Ramon Doré is alweer zeven jaar eigenaar van Ravage. Voor die tijd werkte hij er al. “Toen naast het toenmalige Oele Mannenmode een pand vrij kwam, zijn Oele en Ravage geblend tot één winkel. Blauwe jeans mode en herenmode kwamen namelijk toch al erg naar elkaar toe. Mijn bedrijfsleider Dennis van der Renst is mijn steun en toeverlaat en inmiddels alweer elf jaar werkzaam bij Ravage. Mede door zijn expertise hebben we samen de Corona periode overleefd. Mensen blij maken verveelt ons nooit en ons vak, dat altijd zijn uitdagingen en veranderingen kent, ook niet”. Goedlopende merken bij Ravage zijn bijvoorbeeld Denham, PME, Blue Industry, Replay en Castiron. Maar ook kun je hier terecht voor merken als Vanguard, Rehab, Circle of Trust, CRCL, Elvine, Gooscraft, HEYDUDE, John Miller, Just Bee You, No Excess, Plain, Saint Steve en Tiger of Sweden.

De openingstijden van de winkel zijn: maandag van 12.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 9.30 tot 18.00 uur, vrijdag van 9.30 tot 20.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Bestellen bij de webshop kan ook via webshop.ravagewateringen.nl.