Jan van den Beukel en Anja Vreugdenhil van Voel je fit Westland.
Jan van den Beukel en Anja Vreugdenhil van Voel je fit Westland. (Foto: PR)

Voel je fit Westland: ‘Durf te investeren in je gezondheid’

Partnerbijdrage

“Wij zijn een praktijk die zich richt op langdurige gezondheid. Dat betekent dat wij eerst de hulpvraag in kaart brengen en aan de hand daarvan een behandelplan opstellen. Zo kan het zijn dat voor cliënten met dezelfde klacht een andere behandeling nodig is. Op nummer één staat het luisteren naar de klacht en het daarna adviseren op welke manier we dit kunnen behandelen en nog belangrijker hoe je er voor kan zorgen dat de klacht niet terug komt. We bieden onder meer bindweefselmassage, manuele therapie, hypnotherapie, ademtherapie, burn-out/stress mindset begeleiding, aromatouch, yoga, massages en DNA/genen-test.”

In deze rubriek stellen nieuwe leden van MKB Westland zich voor. Dit keer: Jan van den Beukel van Voel je fit Westland.

Welke diensten of producten leveren jullie?

Waarom moeten klanten voor jullie kiezen?

“Wij maken klachten niet ingewikkelder dan ze zijn en daarom kijken we breder dan de klacht zelf. Of dit nu gaat om chronische pijnklachten, darm problemen, burn-outklachten of wat dan ook; alles ontstaat vanuit een disbalans. Fysiek en/of mentaal. We doen meer dan symptoombestrijding. We geven duidelijke uitleg hoe een gezond lichaam werkt en wat je zelf kan investeren om het lichaam ook gezond te houden. Gewoon met Westlandse nuchterheid. Eerlijk en oprecht.

Maar ook als je geen klachten hebt kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld een sportmassage, aromatouch of ontspanningsmassage. De yoga studio is een mooie aanvulling en past in ons plaatje van werken aan je gezondheid.”

Wat is volgens jullie het geheim van succesvol ondernemen?

“Persoonlijke aandacht. Luisteren naar wat de klant vraagt en daar naar handelen. Dat is wat onze praktijk tot een succes maakt. En de toevoeging van de yoga studio is een mooie combinatie daarmee.”

Wat zijn jullie plannen of ambities voor de toekomst?

“Onze ambitie is om cliënten te assisteren en te begeleiden naar een gelukkig en gezond leven. Wij rijken de tools aan en behandelen daar waar nodig. Dat kan een klacht zijn waar een behandeling voor nodig is of juist soms een ontspanningsmoment. Als de client zelf inzicht krijgen in wat voor henzelf goed is, hebben ze de eigen regie weer in handen. De client blij en wij blij.”

Nog iets toe te voegen?

“Dit jaar nog voegen wij een nieuwe tool toe waar voor we nu in opleiding zijn. Dit is de DNA/genen-test. Hiermee krijg je inzicht in je eigen genen. Met deze kennis kun je bewuste keuzes maken voor een gezonder leven. Durf te investeren in je gezondheid. Het is het belangrijkste bezit die je hebt en neem daar weer zelf je regie over. Want laten we eerlijk zijn we willen toch allemaal gezond oud worden. Dit kan alleen maar als je tijdig investeert in je gezondheid.”

voeljefitwestland.nl.