Fiets Tour Club Westland start vossenjachtseizoen

Fiets Tour Club Westland (FTCW) is in de maand september gestart met de zondagse clubritten en vanaf zondag 2 oktober gaat FTCW verder met het vossenjacht-seizoen.

Bij de Vossenjachten kan men deelnemen in verschillende categorieën: Toer 1 , Toer 2 , Toer 3, MTB maar ook Veteranen en Jeugd. De jachten zijn tochten van ongeveer 45 á 50 kilometer lang die volledig uitgepijld zijn en waar een competitie-element in zit. 

Start is elke laatste zondag van elke maand om 10.00 uur vanaf de hal van VELO in Wateringen. Rond de middag zijn de deelnemers weer thuis. Voor wie liever niet op vossenjacht gaat is FTCW vorig jaar begonnen met het organiseren van een toertocht met voorrijders op elke zondag. De afstand daarvan is ongeveer 50 á 70 kilometer.

Naast al deze wekelijkse activiteiten organiseert FTCW gedurende het seizoen ook andere activiteiten. Zo is de Oliebollenrit op 18 december, de Snertrit op zondag 12 januari, een is er op 7 maart een informatieavond, gevolgd door een slotfeest op 20 maart. In april begint het toerseizoen weer met tien routes met twee afstanden.

Zie voor meer informatie www.ftcw.nl of kom op 2 oktober om 9.30 uur langsbij de VELO-hal in Wateringen.