(Partnerbijdrage)

Okidoki doet het gewoon!

Binnen 1 dag een baan als pedagogisch medewerker in de kinderopvang!

Als je dat wilt natuurlijk. Op 1 dag een kennismakingsgesprek, proefdraaien, je collega’s ontmoeten én, als het aan beide kanten bevalt, een aannamegesprek. Dat kan op 29 september van 9.00 tot 16.00 uur aan de Pieter van der Plasstraat 22 in Wateringen. Oók als pedagogisch medewerker zonder geschikt diploma, zij-instromer of als je een carrière switch wilt maken naar de kinderopvang.

Pedagogische medewerkers, derdejaarsstudenten van een pedagogische HBO-studie en zij-instromers kunnen de 29e het gesprek aangaan met Kirsten van den Ende en Rebecca van Staalduinen over het werken als pedagogisch medewerker bij Okidoki Kinderopvang.

“We hebben het over de inhoud van het werk, het team en de collega’s, en natuurlijk praktische zaken zoals de cao kinderopvang en andere arbeidsvoorwaarden bij Okidoki. Het is zelfs mogelijk om concreet te praten over de vacatures voor de locaties in ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Wateringen of Kwintsheul”, vertelt Kirsten van den Ende, leidinggevende op een Okidoki-locatie in ‘s-Gravenzande en onderdeel van het werving-en-selectie-team.

“In het vak als pedagogisch medewerker merken we dat het soms lastig is om een volledig beeld te krijgen van de plek waar je gaat werken. Zeker als de gesprekken en ontmoetingen verspreid zijn over verschillende dagen. Daarom laten we in een korte tijd alles van de organisatie te zien wat voor een nieuwe collega belangrijk kan zijn; de groep, de locatie, de directe collega’s, vergoeding en natuurlijk de sfeer. Uiteindelijk zijn deze elementen grotendeels bepalend voor je werkgeluk.”

Met vaste teams verzorgt Okidoki al 30 jaar in heel Westland de baby-, peuter- en buitenschoolse opvang van kinderen tussen de 0 en 12 jaar.

De laatste jaren is ook bij Okidoki extra aandacht voor mensen zonder geschikt diploma. Zij kunnen in gesprek met de praktijkopleiders van Okidoki en bespreken hoe ze als pedagogisch medewerker aan de slag kunnen. Zo biedt Okidoki baankansen voor HBO-studenten met een pedagogische opleiding, maar nog zonder diploma, of mensen die graag in de kinderopvang willen werken.

Zie ook www.okidoki-kdv.nl/baan-in-1-dag. Aanmelden kan per mail wervingenselectie@okidoki-kdv.nl. Kun je 29 september niet? In overleg kan worden uitgeweken naar een andere datum.