Westland4Gambia organiseert autopuzzelrit voor het goede doel

Westland4Gambia organiseert op zondag 9 oktober een autopuzzelrit voor het goede doel. De opbrengst is bestemd voor het tandartsproject in Gambia.

Het draait niet om snelheid, maar om oriëntatie, kennis en navigatievermogen. De tocht gaat langs allerlei bezienswaardigheden en landschappen in de regio. Per auto is minimaal één chauffeur en één navigator nodig. Speurneuzen bij uitstek, Geert Veenstra en Mark van Dis, hebben de route uitgeschreven.

De opbrengst is bestemd voor het tandzorgproject in Gambia, waarbij de Gambiaanse tandarts met de tandzorgauto de scholen bezoekt en in de vaste praktijk.

Tandenborstels

De tocht start vanaf de Wittebrug aan de Leehove 49 in De Lier. Inschrijven kan vanaf 9.30, de rit start om 10.00 uur. Deelname kost € 40 per auto, inclusief koffie/thee bij de start, rallyschild en routeboek. Bij aankomst op de finish locatie is er de mogelijkheid om te genieten van patat en snacks. De kosten hiervoor bedragen € 7,50 per persoon. Daarnaast vraagt de organisatie de deelnemers zoveel mogelijk tandenborstels te doneren. Met deze tandenborstels wordt nog iets leuks gedaan op deze dag.

Zie ook westland4gambia.nl/evenement/puzzelrit.