Doelman Broch houdt Duindorp van succes af.
Doelman Broch houdt Duindorp van succes af. (Foto: J.C.van der Burg)

SC Monster knokt zich terug bij Duindorp na achterstand

De laatste ontmoeting tussen Duindorp en SC Monster werd ontsierd door fysiek en verbaal geweld en beide besturen hadden in de aanloop naar de wedstrijd uitvoerig onderling overleg om een herhaling te voorkomen. Het lukte voor een belangrijk deel. SC Monster knokte zich na een 2-0 achterstand terug en kwam uiteindelijk een remise overeen.

Het voetbal concentreerde zich voornamelijk op het middenveld en de spaarzame aanvallen waren op een hand te tellen. Beide ploegen waren niet in staat een doorbraak te forceren. SC Monster probeerde vaak de lange bal op Jurgen Warbout, maar die had het vanmiddag lastig tegen de uitblinkende laatste man.

Getoucheerd

In de tweede helft kwam Duindorp feller uit de kleedkamer en opende na vijf minuten spelen de scocre,. Het schot werd onderweg getoucheerd en dat maakte doelman Broch kansloos. Na 2-0 voerde SC Monster de druk op. Na hands bracht Rubende Groot met het verzilveren van een strafschop de spanning terug: 2-1 met nog tien minuten te spelen. Jurgen Warbout zorgt voor opluchting en scoort uit een onmogelijke hoek 2-2. Er zou misschien nog meer in hebben gezeten als scheidrechter van Dungen twee minuten voor tijd na een nieuwe handsbal opnieuw naar de stip had gewezen.
Zaterdag komt Schipluiden naar sportpark Polanen.