(Partnerbijdrage)

Eurotaal.com heeft nieuwe eigenaar

Nadat de vorige eigenaar met pensioen is gegaan, is Eurotaal.com per 1 mei overgenomen door Christa Lugtigheid, zelf een zeer ervaren docente Engels. U kunt nog steeds voor uw lessen Spaans, Engels en Italiaans bij Eurotaal.com terecht, maar het aanbod is daarnaast uitgebreid met groeps- en privélessen Frans, Duits, (zakelijk) Nederlands en diverse andere talen. Ook kunt u nu bij Eurotaal.com terecht voor voorbereiding op de examens voor de internationaal erkende IELTS en Cambridge English certificaten of Spaanse DELE diploma’s. In de toekomst zal het aanbod nog verder worden uitgebreid.

Eurotaal.com maakt nog steeds privé- en bedrijfscursussen op maat. U bepaalt zelf in overleg met ons het tempo en het einddoel. Ook de inhoud kan worden aangepast aan uw specifieke wensen: algemene taalvaardigheid, zakelijk taalgebruik, of toegespitst op een bepaalde vaardigheid. Wij helpen u ook bij spreekangst en geven accent reductie trainingen.

Voor de groepslessen van Eurotaal.com is op beginnersniveau geen vooropleiding nodig. Ook uw leeftijd of aanleg speelt geen rol. De ervaren docenten van eurotaal.com zullen u de taal op speelse wijze aanleren. We werken aan alle vaardigheden, maar in onze lessen ligt de nadruk op het spreken. Zo leert ook u vlot communiceren in die mooie vreemde taal!

Meer informatie vind u op de website: www.eurotaal.com.