Afbeelding
(Foto: )

Westland Reünie 2022; het mag weer!

Het gezelligste feest van het jaar staat weer voor de deur; de Westland Reünie. Van dinsdag 16 tot zondag 20 augustus komt heel het Westland naar Naaldwijk om tijdens de laatste vakantieweek van het jaar te genieten van gezelligheid, muziek en het weerzien van vrienden en kennissen. Na twee jaar geen feestweek zijn de Westlanders er wel aan toe.

Winkeliers, Oranje Comité, horeca en andere partijen hebben een mooi programma samengesteld, bol van activiteiten, optredens en andere acties. Kleinschaliger, maar daarom juist gezelliger en Westlandser. 

De aftrap van de Westland Reünie was op dinsdag met het Valstar Wielerspektakel. Tegelijk opende de kermis aan de Verdilaan haar kramen en attracties voor jong en oud. Deze woensdag is de eerste volledige dag van de feestweek. Onmisbaar is de braderie die deze dag voor het eerst geopend is. Op deze kraampjesmarkt krijgen bezoekers volop mogelijkheid om rond te snuffelen en te profiteren van stuntprijzen en superaanbiedingen. De braderie wordt dit jaar kleiner van opzet; de organisatie gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

De Westland Reünie zou geen feestweek zijn als er geen vrolijke noot te vinden was op het program. Natuurlijk is er ook weer een divers muzikaal programma met voor ieder wat wils, van beginnende muzikanten tot doorgewinterde coverbands en van dj’s tot feestzangers. Cannes Outdoor vindt ook dit jaar weer plaats op Sportpark De Hoge Bomen. Op het parkeerterrein aldaar krijgen de dj’s en feestgangers alle ruimte om uit hun dak te gaan, terwijl in het centrum de dorpse sfeer bewaard blijft.

Tijdens de reünie worden er verspreid door het dorp activiteiten georganiseerd. Het Wilhelminaplein zal opnieuw het podium vormen voor veel optredens en gezelligheid. Ook het aangrenzende Havenplein zal bruisen van de gezelligheid.

De Spiegeltent van het Oranje Comité verkast dit jaar naar binnen; de activiteiten van het Oranje Comité worden in ’t Teejater gehouden. Natuurlijk ontbreekt de bekende KennisQuiz niet op het programma.

Benieuwd wat er allemaal te beleven is? Het volledige programma vind je op rodi.nl/westland.

Afbeelding