Gratis spreekuur arbeidsrecht 11 en 12 november

Partnerbijdrage

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 november organiseert Vogelaar Bosch Spijer Advocaten een spreekuur arbeidsrecht. Tijdens dit spreekuur kan iedereen zich gratis en vrijblijvend laten informeren over het arbeidsrecht. Of u nu werkgever of werknemer bent.

Hebt u vragen over arbeidsovereenkomsten, ontslag (op staande voet), concurrentiebedingen, de (loondoorbetaling bij) ziekte, slapende dienstverbanden, de uitvoering van de NOW-regeling of andere arbeidsrechtelijke zaken? De arbeidsrechtspecialisten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten beantwoorden al uw vragen.

Het arbeidsrechtspreekuur is gratis en geheel vrijblijvend. Het wordt op prijs gesteld als u via het contactformulier op www.vbsadvocaten.nl uw naam en telefoonnummer achterlaat. Vogelaar Bosch Spijer Advocaten neemt dan contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Dit om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk aanwezig zijn. Komt u liever niet naar het kantoor? Dan kunt u uiteraard ook altijd geheel kosteloos en vrijblijvend een telefonische afspraak maken. De arbeidsrechtspecialisten staan ook telefonisch voor u klaar.

Mr. Spijer is sinds 1999 advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Hij is dé arbeidsrechtspecialist voor het Westland. In de afgelopen jaren heeft hij al veel Westlandse werknemers en werkgevers succesvol bijgestaan.

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten heeft zich gespecialiseerd in arbeidsrecht, familierecht, tuinbouwzaken en in de behandeling van letsel- en overlijdenszaken. Zie ook de site www.vbsadvocaten.nl.