Trainer Richard Langeveld.

Quintus is maar één helft op dreef

Zelf matig aan de competitie begonnen met vijf punten uit vijf wedstrijden en dan koploper PGS/Vogel, dat tot nu toe alles nog had gewonnen: het bleek een te lastige opgave voor Quintusm dat met 2-0 verloor.
De eerste helft was van Heulse kant in één woord samen te vatten: slecht. Quintus werd afgetroefd in felheid, duelkracht en inzet. Quintus creëerde zelf geen enkele kans in de eerste helft en hoewel PGS ook niet veel mogelijkheden kreeg had het toch een 2-0 voorsprong bij rust. De Heulenaren tapten uit een ander vaatje in de tweede helft. Duels werden nu wel gewonnen en eigenlijk werd de thuisploeg 45 minuten lang teruggedrongen. Het offensief leverde ook een aantal kansen op en zelfs een afgekeurd doelpunt van Sean van der Stap, maar de aansluitingstreffer wilde niet vallen. Zaterdag komt Loosduinen naar Kwintsheul.