Een bezoek aan 4Cycling is altijd een goed idee.
Een bezoek aan 4Cycling is altijd een goed idee. (Foto: PR)

4Cycling wordt official Agu brandstore!

Waar kun je naar toe voor supermooie racefietsen en het grootste assortiment fietskleding van de Regio? 4Cycling in Naaldwijk!

Inmiddels hebben veel fietsliefhebbers de weg al gevonden naar 4Cycling in Naaldwijk. Zij hebben kennis gemaakt met de service en aandacht die er gegeven wordt bij het uitkiezen van de juiste fietsoutfit of regenkleding. “Dit is ook onze hoofdleverancier Agu opgevallen en zij hebben besloten ons tot official Agu Brandstore te benoemen,” vertelt eigenaar Henri de Groot. “Dit betekent een nog completer assortiment voor wielrennen, mtb-, woon- werkverkeer en spinning.”

Kleding moet je letterlijk en figuurlijk passen. Elke maat valt weer anders en je wilt de materialen toch voelen en ervaren. Daarom is een bezoek aan 4Cycling altijd een goed idee. “Veel aandacht is er voor de commuterlijn van Agu”, gaat Henri verder. ”Alle regenjassen zijn water- en winddicht, ademend en voorzien van een capuchon. Ze bieden zelfs bij hoge snelheid bescherming tegen harde regen. Dat maakt ze geschikt voor zowel de racefiets, als voor de steeds sneller wordende e-bikes en speedpedelecs. Ook voor dames hebben wij een uitgebreid en modieus assortiment.

Door een groeiende vraag is het assortiment ook uitgebreid met Prorace Racefietsen die volledig te customizen zijn. Henri: “Alle modellen staan in de winkel. Uiteraard meten we je helemaal op zodat je tot de juiste framemaat en afstelling kunt komen.”

Dit is slechts een greep uit het uitgebreide assortiment. Kom eens langs bij 4Cycling, Rembrandtstraat 30 in Naaldwijk. Daar is bijna 300 vierkante meter aan fiets- en regenkleding, accessoires, racefietsen en binnenkort ook mountainbikes te vinden.