Roy van Beek is op weg naar de 1-0 voor FC 's-Gravenzande.
Roy van Beek is op weg naar de 1-0 voor FC 's-Gravenzande. (Foto:Pieter Vermeer)

Nieuwe ruime overwinning voor FC 's-Gravenzande: 5-0

Na het prima resultaat van vorige week tegen De Jodan Boys (0-3) stond voor de Westlanders het thuisduel tegen Achilles Veen op het programma. De start was flitsend. Al na drie minuten stond de 1-0 voorsprong op het scorebord. Op een assist van Twan van Meerten schoot Roy van Beek raak. Tegenvaller was het uitvallen van Daan van Unen met een blessure. Zijn vervanger was Pascal Broch. Kort voor rust kon Yuri Westhoff van eigen helft opkomen, zijn verdediger het nakijken geven en alleen voor doelman Rick van der Leest beheerst afmaken: 2-0. Patrick Fonseca was van waarde met twee reddingen op de doellijn van Patrick Fonseca. Na een inzet van Fonseca aan de andere kant was doelman Rick van der Leest de controle over de bal kwijt: 3-0. Tegen 10 man na rood voor Mats van Huijgevoort liep de thuisclub verder uit. Frank Broos maakte 4-0 na een prima actie vanaf de middenlijn en in de slotfase verdubbelde Yuri Westhoff met een kopbal zijn totaal: 5-0.