Westlands Mannenkoor geeft drie kerstconcerten

Na drie door corona beheerste jaren is het Westlands Mannenkoor weer intensief aan het repeteren voor de drie kerstconcerten die op stapel staan.

Op woensdag 14 december vindt er, net zoals in 2019, een concert plaats voor arbeidsmigranten en vluchtelingen die in Westland werkzaam en/of woonachtig. Bijzonder is in dit verband de actie ‘Schenk een kaart’. Door 15 euro over te maken wordt er door het koor een gratis kaart weggegeven aan iemand die tot de doelgroep behoort. Dit concert begint om 20.00 uur in de St. Adrianuskerk in Naaldwijk. Medewerking wordt verleend door de Poolse sopraan Aldona Bartnik en het Balkanensemble Frunza Verde.

Vervolgens zijn er twee reguliere concerten op vrijdag 16 december in de Oude Kerk in Maasland en op maandag 19 december in de St. Adrianuskerk in Naaldwijk. Beide concerten beginnen om eveneens om 20.00 uur. In deze twee concerten is de solist de bekende bariton Martijn Sanders en zorgt het Haags Kamerorkest samen met pianist Martin van Broekhoven voor de muzikale omlijsting. De samenzang wordt begeleid door de eigen organisten van de kerk. Algehele muzikale leiding is in handen van Hans de Wit. 

Alle informatie is te vinden op www.westlandsmannenkoor.nl.