Lierenaars kunnen in 2023 in Het Hele Westland terecht voor nieuws uit hun dorp.
Lierenaars kunnen in 2023 in Het Hele Westland terecht voor nieuws uit hun dorp. (Foto: PR)

Liers nieuws in Het Hele Westland

Op 21 december verschijnt de laatste editie van De Lierenaar. Daarna kunnen Lierenaren hun lokale nieuws lezen in Het Hele Westland en op de website rodi.nl/westland.

Dat de laatste editie op 21 december verschijnt - in de week voor Kerstmis - is niet toevallig. Hoofdredacteur René de Hoog van West Media: "De krant voor de feestdagen is altijd een bijzondere editie. We willen onze lezers in deze donkere dagen altijd trakteren om een leuke en gezellige speciale bijlage. We vinden het mooi om met zo'n sfeervolle krant af te kunnen sluiten en we hopen dat alle lezers hun Lierse nieuws in het nieuwe jaar in Het Hele Westland zullen volgen."

Want; na 21 december maart kunnen de Lierenaren terecht in de regionale titel Het Hele Westland voor het lokale nieuws. Het nieuws uit hun dorp komt daarin natuurlijk ruim aan bod. Bovendien komt het Lierse nieuws ruim aan bod op www.rodi.nl/westland. Daarop houden we alle Westlanders razendsnel op de hoogte van al het leuke, interessant en belangrijke nieuws uit onze gemeente. Natuurlijk gaan onze lezers de krant missen, maar we blijven onze rol als verbinder van de lokale samenleving goed uitvoeren; ook in De Lier."

De Lierenaar werd bijna tien jaar geleden, in februari 2013, voor het eerst uitgegeven door West Media. De krant nam destijds de fakkel over van De Bazuin, die een half jaar daarvoor gestopt was. Bijna tien jaar lang verscheen De Lierenaar iedere 14 dagen met nieuws en aanbiedingen uit De Lier en omgeving.