De postcodeloterijbonnen kunnen bij Albert Heijn worden ingeruild voor kersthuisjes.
De postcodeloterijbonnen kunnen bij Albert Heijn worden ingeruild voor kersthuisjes. (Foto: PR)

Inzameling Postcodeloterij huisjes

Net als vorig jaar stuurt de postcodeloterij ook dit jaar weer een cadeaubon aan de deelnemers van deze loterij. Met deze bon kan je, na inlevering bij Albert Heijn, een sfeervol huisje per lot ophalen. 

Vorig jaar stuurde de Postcodeloterij ook cadeaubonnen aan de deelnemers. Toen kreeg je er een set lichtjes voor. Heleen Verduijn en Aad en Wilma van Meurs zijn toen een inzamelingsactie gestart. Mensen konden hun bon of doosje met lichtjes inleveren en deze zijn vervolgens geschonken aan een goed doel; in totaal werden er ruim 1200 doosjes met sfeerlichtjes gedoneerd aan voedselbanken in de regio, de Iris Hond foundation, Stichting ‘Kleine Ingrepen Mooie Gevolgen’, Vitis Welzijn, daklozen en vluchtelingen.  

Dit jaar hebben de drie initiatiefnemers opnieuw besloten deze actie op te zetten. “Voor de ingeleverde bonnen en huisjes zijn we u heel erg dankbaar. Daarmee wordt er mensen die het minder hebben verrast met een mooi cadeautje. Helpt u mee, om voor deze mensen een lichtpuntje te geven voor de Kerst?”

De postcodeloterijbonnen of de huisjes (graag in originele verpakking) kunnen bij de volgende inleveradressen in Westland en Midden-Delfland worden ingeleverd: 

- Naaldwijk, Aalbersestraat 35 2672 DR

- De Lier, Mantelmeeuw 2 2678 XN

- Honselersdijk, A. van Solmstraat 1 2675 AN

- ‘s-Gravenzande, Wagenaarhof 23 2692 BJ

- Monster, Zeestraat 43 2681 CL

- Maasdijk, Oranjesluis 24, 2691MS ‘s Gravenzande

- Schipluiden, Boeier 5, 2636 DE

- Den Hoorn, Leeuwenberg 4, 2635 GD (alleen bonnen)

- Maasland, Ingeland 67, 3151 GC