Bariton Jan Langelaars.
Bariton Jan Langelaars. (Foto: Aangeleverd)

Zomerconcert met bariton Jan Langelaars

Algemeen

HEEMSKERK- In de zomermaanden juli en augustus is de Dorpskerk, Kerkplein 1 open van 14.30- 16.30 uur. Op vrijdagmiddag 5 augustus 2022 van 15.30-16.15 uur geeft de vaste organiste Anja van der Ploeg op het prachtige historische Knipscheer-orgel een zomerconcert. Tijdens dit concert zal ze ook op de vleugel spelen. 

In de Dorpskerk Heemskerk

De bariton Jan Langelaar zal zijn medewerking verlenen aan dit concert. Hij zal drie verschillende hobo´s meenemen en bespelen: hobo, althobo en oboe d´amore .Op het programma staan werken van J.S.Bach, J.Haydn, L van Beethoven ,R.Vaughan Williams Tijdens de openstelling van de kerk is er tevens gelegenheid om een kaarsjeop te steken, even te onthaasten en te genieten van het prachtige interieur van deze mooie historische kerk. 

Verder ligt er in de Dorpskerk een inkijkboek over de Dorpskerk met allerlei wetenswaardigheden en is er de gelegenheid om schilderijen te bekijken . Iedereen is van harte uitgenodigd het concert bij te wonen.Na afloop zal een vrijwillige financiele bijdrage worden gevraagd ter bestrijding van de onkosten.