DEM JO14-1.
DEM JO14-1. (Foto: Aangeleverd)

DEM JO14-1 kampioen 3e Divisie

BEVERWIJK - RKVV DEM JO14-1 is kampioen geworden van de 3e divisie. De weg naar de top in deze competitie had op geen beter moment kunnen komen dan nu. Na een teleurstellend resultaat in de najaarscompetitie in de 2e Divisie moest het anders en met goede voornemens ging de selectie in 2022 van start. 

Jonge 'Wijkers' sterk in kampioensduel in Hoorn: 5-2

De ploeg zinde op eerherstel in de 3e Divisie en dat was vanaf dag één te zien. Zonder coronabeperkingen en met minder blessuregevallen werd wekelijks door trainers en spelers hard gewerkt aan vaste patronen en verbetering van het spel. 

Plezier

Het plezier en goede voetbal kwam weer terug en langzaam groeide het geloof in een hoge eindklassering. Na een gevoelige uitglijder bij medekoploper Kolping Boys (2-0) in maart werd door de DEM-spelers geen fout meer gemaakt waardoor het kampioenschap in de laatste ronde ging tussen DEM en Kolping Boys.

Laatste wedstrijd

 Terwijl Kolping Boys op bezoek ging bij de hekkensluiter was in deze laatste wedstrijd van het seizoen Always Forward JO14-1 uit Hoorn de tegenstander in Beverwijk. 


Die ploeg werd met 5-2 verslagen door de 'jonge wijkers' waardoor het kampioenschap werd gegrepen.